Raül Balam: nascut entre fogons

Papallonetes a l’estómac. Això és el que li produeix al Raül Balam el seu gran amor… la cuina! Sopa verda amb làmines de bacallà sobre massapà calent; orada amb salsa de curri, mango, flors d’orenga i un toc de vainilla picant; mandonguilla coulant amb Parmentier de patata, pastanaga i carbassó; gelats d’herbes japoneses i coco amb galeta cruixent de wasabi i fruits vermells. Amb tanta poesia, és normal que les papallones acabin volant fins a l’estómac dels comensals que s’acosten al Moments, el restaurant gastronòmic de l’Hotel Mandarin Oriental, l’alter ego del Sant Pau, el mític establiment de Carme Ruscalleda, al cèntric passeig de Gràcia de Barcelona.

Publicat al diari Públic l’octubre del 2010
Pots descarregar-te el pdf de l’article aquí

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s