L’amor no és per sempre

Publicat al Quèfem al gener del 2010

Diuen que hi ha amors que maten. D’altres, que moren. I el dels protagonistes d’aquesta història, sembla que ni una cosa ni l’altra. O potser les dues alhora. I és que l’amor és això, pura contradicció. Marianne i Johan és una parella que se separa després d’haver mantingut relacions extramatrimonials, intenten refer-se i descobreixen que, d’alguna manera, estan destinats a retrobar-se. Entre una cosa i l’altra, passen trenta anys, els mateixos que separen “Escenes de matrimoni” i “Sarabanda”, les dues obres mestres del cineasta suec Ingmar Bergman que analitzen de forma despietada i precisa la relació d’aquesta parella. Amb el repte que suposa condensar tanta emoció en poc temps, l’actriu i directora Marta Angelat ens porta al Teatre Nacional de Catalunya el seu propi 2×1, amb els actors Mònica López i Francesc Orella encapçalant el repartiment.

Descarrega’t l’entrevista a Mònica López i Francesc Orella en PDF: Escenes matrimoni

Anuncios

Un comentario en “L’amor no és per sempre

  1. Cristina Saez dijo:

    es injusto que desde pequeños nos vendan la moto de que el amor es eterno. Tantos cuentos, tantas pelis, tantos dibujos, viviendo el amor en dos horas, a base de planos cortos. Tanta tontería y al final, como dice Ismael Serrano, el amor es eterno… mientras dura. La entrevista es muy chula. Qué pena que el suplemento no siga, y que no te podamos leer, al menos aquí.

    La obra no era tan chula como tu entrevista. la verdad es que a pesar de que lo que plantea es duro duro y da qué pensar, la segunda parte se hace eteeeerna. Quizás sea yo, que no aguanto más de hora y media o dos horas prestando la atención a algo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s